Udgivelser

udgivelserJacob Kokkedal debuterede som forfatter i 2009 med spændingsromanen 100 % ren. Bag sig har han nu seks udgivelser, der varierer i genre – alt fra fantasy til chicklit og novellesamlinger om lærerlivet.

 

Bibliografi

2014: Tude-tarzan

2013: Det de ikke snakkede om

2012: Nordlige rytmer

2010: Som det ligger og Pukkelryggens valg

2009: 100 % ren

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s